gallery/20170610_194718
gallery/22042060_726051324252639_681642025223949467_o-1
gallery/20170610_170615

Introductie

Welkom bij Huwelijk in Italië-Italiaanse Bruiloft.

 

Een bruiloft in Italië vergt namelijk enorm veel voorbereiding, denk maar aan het aanvragen van alle formulieren bij de Italiaanse gemeente en de afspraken met leveranciers.

Als je vanuit Nederland of België in Italië wil trouwen huur je meestal een weddingplanner in om je te helpen met de vele zaken die geregeld moeten worden om te trouwen in Italië.

Zij helpt je dan met de locatie te bezoeken en alle zaken die erbij komen kijken om jullie huwelijksfeest te laten slagen.

Bij ons hoef je geen extra weddingplanner uit Nederland in te huren, daar Liesbeth en Guido ook jullie weddingplanners zijn. Er zijn maar heel weinig locaties in Italië, waar de eigenaren ook weddingplanners zijn. Zo heb je twee vliegen in één klap. Wij kennen al onze lokale leveranciers persoonlijk en weten dat wij op ze kunnen vertrouwen.

Wij hebben een prachtig landgoed in Umbrië, op de grens met Toscane en we zijn omringd door olijfgaarden, heuvels en bossen. Ons appartementencomplex Pian della Bandina ligt in Umbrië op de grens met Toscane en midden in de heuvels, bossen en olijfgaarden.

Naast appartementen en een vrijstaande villa beschikken wij ook over een groot zwembad, speeltuin en een grote buitenbar/restaurant met groot terras bij het zwembad.

Het is voor jullie als bruidspaar fijn dat wij vlakbij het landgoed wonen. Wij zijn altijd in de buurt om jullie te helpen met vragen, maar bovenal is het voor jullie rustgevend dat wij hier lokaal eenvoudig alle zaken kunnen regelen. Jullie hoeven dus geen aparte Nederlandse weddingplanner in te huren.

We hebben hier in Città della Pieve een prachtig Palazzo waar het huwelijk plaats kan vinden.

Maar willen jullie een symbolische ceremonie in onze olijfgaard, dan kunnen wij dit ook regelen.

Of waar veel stellen voor kiezen, dat zij eerst trouwen voor de wet in het Palazzo en aan het einde van de dag, vlak voor de zon onder gaat, een symbolische ceremonie in de olijfgaard houden.

Daar kunnen bijvoorbeeld de ringen gewisseld worden en/of de geloftes worden uitgesproken.

Het kan allemaal, het is waar jullie voor kiezen, want het gaat tenslotte om jullie liefde voor elkaar. 

­